Adverteren

Bedankt voor je interesse om te adverteren op mijn persoonlijke blog over ‘paper, craft & design’! Nouk-san is een uniek blog met een specifieke doelgroep voor onderwerpen zoals DIY, stationery, art & design, wonen en meer op online/offline creatief gebied. Wil je met mij samenwerken? Ik schrijf drie keer per week op mijn blog en ik film twee keer per week voor mijn YouTube kanaal. Ik vind het heerlijk om (bijna) iedere dag met mijn blog bezig te zijn en ik help je graag jouw product, website of merk in de spotlight te zetten!

Statistieken

Door op Nouk-san te adverteren bereik je 6000+ unieke bezoekers per maand (november 2016). Op dit moment zijn er ongeveer 9000 pageviews per maand. Wil je meer informatie over de huidige Google Analytics statistieken? Vraag dit dan aan per e-mail.

Bloglovin’: 240+ abonnees
YouTube: 140+ abonnees
Instagram: 435+ volgers
Facebook: 270 likes
Pinterest: 250+ volgers
Twitter: 650+ volgers

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om op Nouk-san te adverteren, onder andere:
Review: ik test een product, leg het op beeld vast en blog/vlog hier vervolgens over met mijn bevindingen.
DIY: ik maak een creatief project met materialen die worden aangeleverd.
Gesponsord artikel: ik schrijf over het product, de website of het merk met behulp van informatie en beeldmateriaal dat wordt aangeleverd.
Winactie: ik schrijf over een product dat ik vervolgens weg mag geven (kan in combinatie met ander soort artikel).
– Video: alle bovenstaande items kunnen ook verwerkt worden in een video die zowel op YouTube als op mijn blog wordt gepubliceerd.
– Affiliate: binnenkort is het mogelijk om via ‘favorieten’ onder het nieuwe kopje shop (waar onder andere ook mijn eigen printables, collectie en downloads verkrijgbaar zullen zijn) producten te adverteren via affiliate.
– Banner: binnenkort is het mogelijk om een banner te plaatsen op de pagina ‘links’ tegen vergoeding.
Links: ik schrijf een artikel over een bepaald onderwerp waar ik een link (of meerdere) in plaats met bepaalde zoekwoorden.

Persberichten en producten kunnen altijd vrijblijvend worden op worden gestuurd. Wil je zeker zijn van publicatie? Wil je meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven? Neem dan contact met mij op. In overleg kijken we naar de beste manier om jouw product, website of merk uit te lichten!

Samenwerkingen

In het verleden heb ik via Nouk-san al samengewerkt met o.a. Pixum, Kaartenhuis, Viking, Manteau, Kruidvat en Radbag. Ik zou hier graag nog vele succesvolle samenwerkingen aan toe willen voegen. Heb je een klein bedrijf of ben je net gestart? Ook dan help ik je graag!

Nouk-san staat als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52800857.