Adverteren

Bedankt voor je interesse om te adverteren op mijn YouTube kanaal over ‘paper, craft & design’! Nouk-san is een uniek kanaal met een specifieke doelgroep voor onderwerpen zoals DIY, stationery, art & design en meer op online/offline creatief gebied. Wil je met mij samenwerken? Ik maak twee keer per week videos voor mijn YouTube kanaal. Ik vind het heerlijk om (bijna) iedere dag met mijn hobby en passie bezig te zijn en ik help je graag jouw product, website of merk in de spotlight te zetten!

Statistieken

Door op Nouk-san te adverteren bereik je bijna 1300 abonnees (juni 2118) en geheel YouTube met de juiste zoekwoorden. Op dit moment zijn er ongeveer 11000 views per maand. Er zijn gemiddeld 25 likes en 8 reacties per video. Wil je meer informatie over de huidige YouTube statistieken? Vraag dit dan aan per e-mail.

Instagram: 950+ volgers
Facebook: 375 likes
Pinterest: 300 volgers

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om op mijn YouTube kanaal Nouk-san te adverteren in videos, onder andere:
Review: ik test een product, leg het op beeld vast en maak er een video over met mijn bevindingen.
DIY: ik maak een creatief project met materialen die worden aangeleverd.
Gesponsorde video: ik licht het product, de website of het merk uit met behulp van informatie en beeldmateriaal dat wordt aangeleverd.
Winactie: ik maak een video over een product dat ik vervolgens weg mag geven (kan in combinatie met ander soort artikel).

Persberichten en producten kunnen altijd vrijblijvend worden op worden gestuurd. Wil je zeker zijn van publicatie? Wil je meer informatie over de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven? Neem dan contact met mij op. In overleg kijken we naar de beste manier om jouw product, website of merk uit te lichten!

Samenwerkingen

In het verleden heb ik via Nouk-san al samengewerkt met o.a. Pixum, Kaartenhuis, Viking, Manteau, Kruidvat, Uncoverlab en Radbag. Ik zou hier graag nog vele succesvolle samenwerkingen aan toe willen voegen. Heb je een klein bedrijf of ben je net gestart? Ook dan help ik je graag!

Nouk-san staat als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52800857.