Aanraders voor Moederdag

Moederdag 11 mei 2014

Over enkele dagen is het weer zover… Moederdag! Tijd om je moeder in het zonnetje te zetten. Daarom heb ik een aantal tips op een rijtje gezet om aan mama te geven of om aan de slag te gaan!

1. Maak een ontbijtje op bed voor je moeder? Steek dit leuke vlaggetje met ‘with love’ in het ontbijt en laat zien dat je van haar houdt! Bestel de party pure prikker van 2beSam!

2. Ontbijten jullie met z’n allen beneden? Dan is het leuk om een kaartje op het bord. Bestel de pop-up boomkaartjes van Jurianne Matter!

3. Een kaartje voor mama? Geen probleem. Een nieuw simpel ontwerp met een duidelijk tekst: ik houd van jou. Bestel de kaart bij Winkel van Papier!

Moederdag 11 mei 2014a

4. Nog meer kaarten nodig of meer suggesties nodig? Deze twee kaarten met een mooi hart in het rood is speciaal om te geven op Moederdag.  Bestel de kaarten op Hip & Stip Kaarten!

5. Op zoek naar een leuk cadeautje? Deze beelden van een meisje en jongen zijn leuk om te geven als dochter of zoon. Leuk voor in de kast of de vensterbank! Bestel de beelden van Ellen Buchwaldt!

Moederdag 11 mei 2014b

Wil je zelf aan de slag voor Moederdag? Print deze leuke printables van cadeaupapier en versiering voor een mok!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven