A5 kaarten in lijstjes

Prints en kaarten in lijsten

Houd jij van kaarten? Of prints, dat kan ook. Heb je een verzameling, zoals ik? Leuk! Maar… wat doe je ermee? Dubbele stuur ik vaak op, maar de meeste bewaar ik een karretjes met drie mandjes: kaarten, postpapier en stickers. Sommige gebruik ik echter in het interieur!

Met kadobonnen die ik voor mijn verjaardag heb gekregen afgelopen maand, heb ik een aantal kaarten bij Oktoberdots gekocht. Onder andere leuke A5 kaarten, namelijk alfabet en lente. Deze kaarten zijn prints op stevig papier. Bij de Blokker kocht ik twee lijsten waar de prints ruim in passen, want op formaat kon ik ze nergens vinden. Maar misschien maakt dit het effect alleen maar mooier!

Prints en kaarten in lijsten 1

Waar kun je de prints (of kaarten) in lijsten dan precies plaatsen? Nou, bijvoorbeeld op je bureau zoals hier boven. Mijn stiften en letters die Nouk-san spellen hangen en liggen er toevallig ook, een mooie combinatie.

Prints en kaarten in lijsten 2

Nog meer opties zijn het ophangen van het lijstje of de lijstjes bij het raam. Er hingen toevallig haakjes, dus ik kon het even uit proberen. In de kast is ook een mogelijkheid. Eventueel op de kast kan natuurlijk ook, maar hier was even een vrij plekje waar ik het kon proberen.

Prints en kaarten in lijsten 3

Gewoon staand voor het raam kunnen de lijsten ook worden geplaatst. Mijn vensterbank staat meestal vol, maar het is zeker een optie. Boven aan de post is nog een leuke plek: aan de wand! De meest logische plaats misschien.

Welke print of kaart ga jij in een lijstje ophangen of neerzetten?

3 gedachten over “A5 kaarten in lijstjes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven