a Little Something

aLittleSomething

Een tijdje terug ontving ik een mailtje van Philomonne, een studente aan de TU in Eindhoven. Als eindproject ontwikkelde zij een cadeaupakketje om mensen hun eigen berichtje naar dierbaren te kunnen versturen. Een erg mooi project dat te maken heeft met papierwaar, handwerk én post. Een product dat echt bij mij past. Lekker creatief bezig zijn. Daarom kreeg ik een pakketje opgestuurd en ging ik hiermee aan de slag. ‘a Little Something’ heet het project, alleen de naam spreekt al aan.

De doos met stofjes, draad, kraaltjes, een schaar, papier en potloodjes staat voor me op tafel. Er zitten leuke en verschillende dingetjes in waarmee je heerlijk creatief kunt zijn. Ik besluit om vooral het draad te gebruiken. Voor de kraaltjes, maar ook in het papier. Als een soort thema, hoewel ik niet echt een duidelijk onderwerp heb. Dit doosje gaat niet op de bus, ik houd hem zelf. Leuk om later eens naar terug te kijken, het project is een typisch voorbeeld van iets wat bij mij past. Daarom bewaar ik het liever dan dat ik het naar iemand opstuur. Misschien later eens, als ik nog een pakketje bestel. Want ik geef het meteen toe: doordat je lekker creatief bezig bent, geef je de ander zeker een gevoel dat je er echt moeite in hebt gestopt.

aLittleSomething2

a Little Something moet je wel echt even gaan zitten. Tussendoor even snel een ‘berichtje’ in elkaar knutselen werkt niet. Neem er de tijd voor, ruim het weer eventjes op en kijk er een andere keer naar terug. Heb je gecreeërd wat je duidelijk wilt maken naar de ontvanger? Dan kan het pakketje op de bus. Leg alles weer in het doosje, doe hem dicht (eventueel met plakband voor extra bescherming) en stuur hem daarna op: op de doos is genoeg ruimte voor een adres en natuurlijk postzegels. Wedden dat de ontvanger er blij van wordt? Veel creativiteit toegewenst!

aLittleSomething3

Wil je meer weten over dit project van Philomonne? Kijk dan even op haar Facebook pagina voor dit project met de slagzin ‘craft your message’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven