A Beautiful Mess

A Beautiful Mess

‘A Beautiful Mess’ is een creatieve app voor iOS. Om gemakkelijk foto’s te bewerken, onder andere voor Instagram. Met filters, tekst, doodles, achtergronden en meer. Super leuk om je foto of plaatje te versieren. Kijk je mee naar deze app?

A Beautiful Mess

Allereerst moet je kiezen of je een achtergrond aan wilt schaffen of een foto uit je galerij. Ik vind persoonlijk de achtergronden niet heel inspirerend en ik wil ze ook niet aanschaffen, dus gebruik ik meestal foto’s. Ook omdat ik de creaties in Instagram gebruik en dat is toch eigenlijk wel een beetje bedoeld voor foto’s, hoewel je er natuurlijk ook andere dingen kan posten.

A Beautiful Mess

In de app kun je kiezen uit een aantal filters en stukjes tekst. De filters gebruik ik meestal niet, maar dat komt omdat ik hiervoor Instagram gebruik. Als ik een witte border (dan komt zo) eromheen doe, wil ik het nog wel eens gebruiken, alleen er is niet heel veel keuze. De stukjes tekst zijn allemaal Engels. Sommige zijn wel leuk, maar ik gebruik liever eigen tekst. Dit zijn een aantal nieuwe die onlangs zijn toegevoegd aan de bibliotheek.

A Beautiful Mess

Borders! Oftewel: randen. Om leuke effecten aan de foto of het plaatje toe te voegen. In dit geval heb ik gekozen voor een hartje, overigens ook nieuw in de bibliotheek. Tja, want van mijn toetsenboek (zoals je op de foto kunt zien) houd ik toch echt wel heel veel! Hij typt superfijn en bovendien kan ik er blogjes mee schrijven, dus dat is echt super. Oh ja, je kunt ook nog kiezen welke kleur rand je wilt!

A Beautiful Mess

De tekst! Kies uit een aantal lettertypes en voeg vervolgens zelf tekst toe aan de foto. Het kleuren kan ook. Daarbij kun je hem kleiner maken, verschuiven en draaien. Je kunt de tekst dus helemaal maken zoals jij dat wilt.

A Beautiful Mess

Doodles! Leuke objecten om aan je foto toe te voegen. Ik koos in dit geval voor een smiley, want die past wel bij de tekst. Dit plaatjes maakt ik gewoonweg omdat ik het een leuke update vond en ik eventjes schermafbeeldingen moest hebben voor in dit blog. Overigens heb ik het resultaat wel gepubliceerd in Instagram. Ook hier kun je trouwens weer voor een leuk kleurtje kiezen, maar ik houd het meestal bij zwart en wit als het om foto’s gaat, hoewel roze ook wel eens voorkomt…

A Beautiful Mess

Een aantal voorbeelden van plaatjes en foto’s die ik heb bewerkt met deze leuke app. Natuurlijk heb ik er nog wel meer, maar daarvoor kun je me volgen op Instagram. Wees creatief en bewerk jouw foto’s met ‘A Beautiful Mess’!

De app ‘A Beautiful Mess‘ is verkrijgbaar voor €0,89 in de App Store.

5 gedachten over “A Beautiful Mess”

  1. Ik vind het echt ontzettend jammer dat deze app geld kost… Nou… eigenlijk meer dat ik geen tegoed heb.. Want hij lijkt me wel super leuk.. haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven