8x tropical vibes: flamingo’s & palmbomen

Wat een tropische temperaturen zijn er momenteel in Nederland! Af en toe met stortregen en onweer tussendoor, maar het is best broeierig. Gelukkig past het wel bij de trend van het moment: tropical vibes! Vorig jaar waren flamingo’s al hip en dit jaar hebben palmbomen (of bladeren) zich hierbij gevoegd. Daarom ben ik op zoek gegaan naar prachtige papierwaren en producten rondom dit thema. Je wordt er gegarandeerd vrolijk van!

Tropical vibes

1. Normaal gesproken ben ik geen echte fan van lifestyle artikelen, maar deze prikkers die eruit zien als palmbomen vind ik toch wel erg leuk. Niet alleen voor een picknick of een verjaardag, maar ook voor een snailmail of gewoon als een goodie.

2. Even zelfreclame mag toch wel? Deze flamingo kaart is sinds de start van de verkoop in de zomer van 2016 al ontzettend populair! Hij is ook erg vrolijk, vind ik, dus ik snap het wel. Intussen is er al een herdruk.

3. Nog meer flamingo’s! Maar dan op een notitieboekje. En je kunt nooit notitieboekjes genoeg hebben, dus misschien is deze wel leuk voor als je op vakantie gaat? Dan heb je gelijk een reisdagboek!

4. Is er iemand jarig deze zomer? Pak het cadeautje in met palmbladeren inpakpapier! Tropischer kan het niet worden, lijkt mij? Voor dit product moet je wel echt naar de stad, trouwens.

5. Oeps, en toen sprongen we van links midden naar rechts onder… nog meer palmbomen met een vrolijke ansichtkaart! Wie stuur jij deze zomer een kaartje op vakantie?

6. Wil je echte tropical vibes? Schaf dan de nieuwe tropische stickers van WeHeartConfetti aan! Je krijgt er ook cactussen, watermeloenen, ananassen, ijsjes en meer bij… dus je bent gelijk helemaal klaar voor de zomer.

7. Nog een lifestyle artikel dat ik te leuk vond om niet te laten zien: een mini flamingo floatie voor drinken! Maar het is ook erg leuk voor schrijfwaren bijvoorbeeld. En duur is-ie gelukkig ook totaal niet.

8. Wil je het cadeau van nummer 4 ook vrolijk dichtplakken? Gebruik dan flamingo masking tape! Een ideale combinatie om er een tropisch geheel van de te maken. Ook te gebruiken voor andere doeleinden natuurlijk.

 

Welk item uit het lijstje van tropical vibes vind jij het leukst?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven