8x shiny & foil stationery

Ben jij al bekend met dé folie trend van dit moment? Er verschijnen allerlei items met glinsterende gedeeltes. De trend heeft zich een tijdje geleden al genesteld in de stationery wereld. Voor dit speciale effect wordt voornamelijk goud, maar ook zilver en koper gebruikt. Vandaag zet ik acht shiny & foil stationery voor jou op een rijtje! Ook leuk voor de feestdagen…

Foil stationery

1. Eén van mijn favoriete quotes is nog steeds “I’m not messy, I’m creatively organized”! En daarom vind ik deze mint poster ook echt geweldig, maar ik heb gewoon al teveel aan de muren hangen in mijn werkkamer. De tekst is weergegeven met gouden folie. De poster is verkrijgbaar bij Studio Stationery voor €19,95.

2. In een rijtje met foil stationery kunnen geen kaarten ontbreken. Er bestaan allerlei verschillende met goud, zilver en koper. De foil look geeft toch net iets extra’s aan een kaartje! Glimmende gouden hartjes zijn toch veel leuker dan gewone? De kaart is verkrijgbaar bij Special Airmail voor €1,25.

3. Geef al jouw cadeaus een luxe uitstraling met gouden folie! Wedden dat jouw geliefde het gevoel heeft dat er een mooi cadeau in dit inpakpapier zit? Het hoeft niet moeilijk te zijn om iemand speciaal te doen voelen. Het inpakpapier is verkrijgbaar bij Dreamkey voor €1,50.

4. Het eerste dat ik leerde kennen met folie, was masking tape met glimmende gouden delen. Daarom kan dit natuurlijk niet in het lijstje ontbreken! Deze tape gaat wel een beetje samen met de handlettering trend, want er staan pijlen op die hier vaak bij gebruikt worden. De masking tape is verkrijgbaar bij Meer Leuks voor €2,95.

5. Ik leerde niet alleen de trend kennen door masking tape, ik begon vanaf dit moment pas echt deze tape te gebruiken. Voor bestellingen bijvoorbeeld, maar ook in snailmail en dergelijke. Thumbs up for foil stationery! De masking tape is verkrijgbaar bij Post & Papier voor €2,95.

6. Bij dit item zou je kunnen zeggen dat er twee trends gecombineerd zijn. En hoe! Het mooie folie koper staat prachtig bij een zwart brush patroon. Ik vind deze producten sowieso erg mooi, maar dit paste het best binnen dit rijtje. Het notitieblok is verkrijgbaar bij Dreamkey voor €9,95.

7. Een product met alleen folie hebben we nog niet gehad, toch? Bij deze! Blanco zilveren stickers met dit effect. Zulke stickers zijn trouwens ook verkrijgbaar in goud, maar ik miste nog iets zilver mijn lijst. Oh ja, er zijn vast ook vele andere vormen. De stickers zijn verkrijgbaar bij Special Airmail voor €1.

8. Iedere meisje heeft minstens één notitieboek nodig! En je hebt er gelukkig nooit genoeg. Dit boek zou je bijvoorbeeld kunnen gebruiken als ideeën boek, zeker als je zowel schrijft als schetst. Roze in combinatie met goud is nooit verkeerd, toch? Dit notitieboek is verkrijgbaar bij Studio Stationery voor €8,95.

Wat is jouw favoriete foil stationery item?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven