8 persoonlijke favorieten bij Dreamkey

Zoals ik bij imakin mijn creatieve hart op kan halen, word mijn stationery hart enorm vrolijk bij Dreamkey! Ik ben altijd een liefhebber geweest van Nienke’s webwinkel, maar de laatste tijd al helemaal. Natuurlijk vind ik (een deel) van haar eigen collectie prachtig… daarom verkoop ik enkele items ook in mijn webwinkel. Maar: er zijn nog veel meer producten die ik erg mooi vind. Ik zet 8 favorieten voor je op een rijtje!

Favorieten bij Dreamkey

1. Allereerst iets voor aan de muur: een roze pegboard! Ik wilde eerst zo’n wandbord in mijn werkkamer. Intussen heb ik één van IKEA, maar deze variant is nieuw. I love it! Prachtig voor een #girlboss, maar ook voor op een meisjeskamer.

2. Stationery voor op jouw bureau is natuurlijk ook erg handig voor in een kantoor. Met deze kit heb je meteen alles in huis: een to do-blok, twee potloden, een gum, een puntenslijper, masking tape, paperclips en binderclips. Ben jij al klaar voor je eerste werkdag?

3. Nog zo’n item dat handig is om aan het werk te gaan: een mini binder met een marmer print. Prachtig om je agenda, adressenboek en andere items in te doen. Ik wil er graag één, maar ik heb al een kleine map… en ik heb ook niet echt een agenda of adressenboek nodig. Welk excuus kan ik gebruiken? Haha.

4. Wil je graag een gereedschapskist, maar dan een moderne (of vrouwelijke)? Dan is deze wel iets voor jou. Neutraal, maar met een scandinavisch ontwerp.

5. Nog een item voor aan de muur: een magnetisch en marmer whiteboard! Deze zou ik nog liever in mijn winkelmand stoppen dan de mini binder… ik ben echt verliefd en het past zó mooi in de hoek waar ik hem zou ophangen. <3 Dus ja, deze hoort echt thuis in het rijtje favorieten bij Dreamkey!

6. Als je aan het werk bent, is het ook handig om je schrijfwaren ergens in te kunnen doen. Ik heb deze pennenpot al een tijdje in huis, samen met andere bijpassende items. Ik kan hem zeker aanraden!

7. En dan ga ik gelijk verder met een bijpassend item: een nietmachine. Met een brush patroon en een zachte kleur roze. Niet alleen mooi, maar ook functioneel.

8. Dit item is eigenlijk een keuze uit drie verschillende punaises: goud, marmer en hout. De eerste twee heb ik besteld, maar dit potje staat nog op mijn wishlist… je kan er nooit teveel hebben, toch? Hij past ook mooi bij de rest van mijn persoonlijk favorieten bij Dreamkey.

Wat is jouw favoriete items uit het assortiment van Dreamkey?

1 gedachte over “8 persoonlijke favorieten bij Dreamkey”

  1. Ik vind dit ook zo’n tof merk en leuke producten! Dat whiteboard zou ik graag willen hebben, maar heb geen plaats om het op te hangen en is ook niet zo praktisch helaas. De pennenpot is ook erg leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven