7x vintage vondsten!

Als je mij goed kent, weet je dat ik een enorm fan ben van vintage spullen! Voornamelijk op het gebied van school en schrijven, maar ook andere vintage vonsten vind ik geweldig. Op het web kom ik omtrent stationery en papierwaren ook wel eens mooie pareltjes tegen. Een overzicht van mooie vintage vonsten in dit blog!

7x vintage vonsten (postkaart en schaar)

Postkaart van Love, Sam

In een eerdere review op  mijn blog heb ik mijn liefde voor de vintage ontwerpen van Love, Sam al geuit. Ik vind deze postkaart erg mooi, maar ook toepasselijk voor dit overzicht. Maar ook de andere postkaarten zijn erg mooi!

De postkaart typewriter van Love, Sam is verkrijgbaar voor €1,95.

Schaar bij Dreamkey

Scharen komen altijd van pas! En als je van retro houdt, is deze schaar erg handig. Zeker ook als je een kleinere schaar nodig hebt om details te kunnen knippen. De schaar is ook mooi als decoratie!

De vintage schaar is verkrijgbaar voor €3,95 bij Dreamkey.

7x vintage vonsten (stempel en stickers)

Camera stempel bij Winkel van Papier

Hoewel de stempel afdruk misschien niet per se een vintage tintje heeft, is de stempel op zich al enorm mooi! En bovendien natuurlijk vaker te gebruiken, dus ook een mooie accessoire.

De Fotka camera stempel is verkrijgbaar voor €3,95 bij Winkel van Papier.

Vintage stickers bij By Kris

Stickers zijn altijd handig én mooi! Zo maak je met ieder item gemakkelijk een vintage look. Er zijn nog wel meer setjes beschikbaar in de webwinkel, dit is slechts een voorbeeld.

De florastudio stickerset is verkrijgbaar voor €3,95 bij By Kris.

7x vintage vonsten (typemachine)

Typemachines

Niets is zo vintage als een typemachine. In mijn eigen ogen dan, zeker omdat ik dit op een computer typ. Ik heb er zelf één in huis en ik raad iedereen zo’n mooi apparaat aan. Liefde! Bij Hipgemaakt kun je regelmatig pareltjes kopen, maar wees er wel snel bij.

Er zijn verschillende typemachines verkrijgbaar bij Hipgemaakt.

7x vintage vonsten (kaart en blok)

Postkaart van Cardcetera

Hoewel ik normaal gesproken liever illustraties op postkaarten heb, vind ik deze fotokaart toch ook wel erg mooi. Om verliefd op te worden toch, met zo’n camera en koffer? Leuk om zomaar te versturen!

De postkaart cards is verkrijgbaar voor €0,79 bij Cardcetera.

Dagblok van Kaartje of Kip

De collectie van Kaartje of Kip bestaat uit allerlei retro ontwerpen. Stuk voor stuk allemaal even mooi: postkaarten, stickers, kalenders e.d. Het dagblok heb ik als voorbeeld genomen omdat ik zoiets gelijks gebruik en ik dit gewoon erg handig vind!

De dagblok 2-set is verkrijgbaar voor €9,90 bij Kaartje of Kip.

4 gedachten over “7x vintage vondsten!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven