7x niet-prikkende cactussen

mei 30, 2016

Een populaire trend op het moment is de cactus! De vetplant met allerlei stekels vind je overal terug, zo ook op woonaccessoires en stationery. En je moet toegeven: cactussen zijn verdomd leuk, toch? Ik vind in ieder geval van wel en daarom ging ik op zoek naar allerlei producten met cactussen erop! Want mijn liefde voor deze hippe trend deel ik graag met jullie.

1. Een kussen komt altijd van pas, toch? En het is nog leuker als je hem zelf kunt maken! Bovendien houd je er nog leuke accessoires zoals een cactus stempel op na. Je moet hem wel alleen even zelf maken.

2. Je versiert al jouw cadeaus en postpakketten gemakkelijk met een cactussen stempel! Het rubber is groen, maar denk erom: de inkt die je gebruikt zal de cactus kleuren. Misschien leuk voor een snailmail?

3. Van kaarten word ik altijd blij! Zo ook van deze wenskaart vol cactussen. Leuk om zomaar te versturen, maar ook te gebruiken voor een verjaardag. Zo geef je tóch een beetje een plant!

4. Het is best jammer dat je geen cactus in deze vaas kunt stoppen, vind je ook niet? Een cactus in een cactus lijkt mij namelijk best leuk! Maar toch is hij enorm prettig voor het oog in jouw woning. Helaas ben ik niet zo goed in het onderhouden van bloemen…

5. Je bent er fan van of juist helemaal niet: een cactus van porselein goud. Deze beeldjes zie je tegenwoordig wel vaker. Persoonlijk vind ik hem iets té, maar als je ervan houdt, is het zeker een aanrader.

6. Ken je deze raamtekeningen nog? Op mijn raam staat nog steeds een cactus getekend. Ik kan het iedereen van harte aanraden, want het is niet moeilijk én het geeft een fijn effect.

7. Wil je geen cactus in de vensterbank, maar aan de muur? Deze poster fleurt de gehele kamer gelijk op! Ook erg leuk voor bijvoorbeeld een kinderkamer, vind ik zelf.

Heb jij al een plekje in huis voor deze cactussen? Of iemand in gedachten die zo’n cadeau op prijs stelt? ;)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *