7x Hip en Handgemaakt in Holland

Holland is al een tijdje één van mijn favoriete thema’s! Zeker op het gebied van stationery en handgemaakte spullen. Daarom start ik de eerste blog met product tips in 2016 hiermee. Ik houd van Holland! Jij ook?

Hip en Handgemaakt in Holland 1

PTT Postzak

Woei, wie houdt er nu niet van PTT postzak stof? Juist! Zeker de liefhebber van het thema Holland. De huidige oranje postzakken zijn helaas niet zo interessant, maar gelukkig zijn er nog genoeg oude. Door Jolanda maakt allerlei artikelen met stof, zoals tassen, etuis en leuke hartjes!

De PTT postzak artikelen van Door Jolanda zijn verkrijgbaar vanaf €15,95.

Hip en Handgemaakt in Holland 2

Postpapier Amsterdam

De Snailmail Shop heeft in samenwerking met By Laura een serie met verschillende wereldsteden op stationery gemaakt. Onder andere dit postpapier dat Amsterdam wordt genoemd. Met drie vellen postpapier én een envelop. Met oud Nederlandse illustraties!

Het postpapier Amsterdam is verkrijgbaar bij Snailmail Shop voor €2,50.

Ansichtkaart Wereld

Nog meer papier op het gebied van het thema wereld: een ansichtkaart van Wendy de Boer! Hoewel het ‘wereld’ heet, staan er veel symbolen op die Holland representeren. Bovendien zijn het vrolijke en mooie illustraties. Leuk voor Postcrossing!

De ansichtkaart Wereld is verkrijgbaar bij Unieke Postkaarten voor €0,80 per stuk.

 

Hip en Handgemaakt in Holland 3

Poststempels Holland

Ik houd van postzegels! Zeker in combinatie met Holland. Ik haal dan ook altijd deze variant op een vel, want de koning vind ik niet zo plezant. Met deze stempels kun je overal zomaar postzegels op zetten zonder dat het (extra) geld kost.

De stempels postzegels Holland zijn verkrijgbaar bij Durf te stempelen voor €14,95.

Poststickers Holland

Nog meer postzegels nodig? Ankepanke heeft enkele illustraties op een delftsblauw stickervel laten drukken. Mooi om bij te plakken, maar ook gewoon om ergens anders te gebruiken. Wees er wel snel bij, want het zijn de laatste stuks…

De stickers postzegels Holland zijn verkrijgbaar bij Hip & Stip kaarten voor €3,25 per stuk.

Hip en Handgemaakt in Holland 4

Masking tape

Wie is er niet gek op masking tape? Fijne decoratie tape die ook nog eens bést stevig is. Perfect voor het knutselen en het snailmailen! Wil je nu iets in het thema Holland maken? Rood, wit en blauwe tape komt dan zeker van pas. Leuk in verschillende patroontjes!

De masking tapes zijn verkrijgbaar bij Hip & Stip kaarten voor €3,25 per stuk.

Sticker gelukspoppetjes

Wens iemand veel geluk in een Hollands thema! Met deze vierkante sticker gaat dit heel gemakkelijk. Gezellig en bovendien leuk om gewoon mee te sturen met de post.

De sticker gelukspoppetjes zijn verkrijgbaar bij Artasja voor €0,20 per stuk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven