7 persoonlijke favorieten bij ban.do

Ben jij al bekend met ban.do? Ik moet eerlijk bekennen dat ik het begrip tot voor kort nog niet kende. Ban.do is een lifestyle merk uit Amerika dat zich specialiseert in cadeaus en accessoires. Naar mijn idee het internationale Studio Stationery. Met in het assortiment onder andere agenda’s die je momenteel overal terug ziet, maar ook andere lifestyle en stationery artikelen. Dit zijn mijn zeven favoriete items bij ban.do!

1. Als ik nog geen agenda had, had ik misschien deze wel overwogen. Agenda marble blonde is misschien een beetje prijzig, maar ik vind hem wel mooi en er zitten fijne extra’s in. Alleen zou ik lijntjes missen om op te schrijven, denk ik.

2. Bij een nieuwe agenda horen ook nieuwe pennen, toch? Misschien ook wel niet, maar ik vind dit wel een vrolijke pennenset om mee te schrijven!

3. Ik heb natuurlijk net een nieuw flamingo hoesje voor mijn iPhone, maar… ik vind dit confetti hoesje ook erg leuk! Is het al tijd voor een feestje?

4. Stickers zijn altijd goed! Als ze goud en hartvormig zijn, kan mijn dag niet meer stuk. Leuk om bijvoorbeeld jouw schriften, mappen en boeken (wel met kaft natuurlijk) mee te beplakken.

5. Vorig jaar was de plastic coffee cup erg populair, dit jaar heeft de sippy cup het overgenomen. Ik heb nog één voor koffie (ook al drink ik dit niet), maar als ik een nieuwe zou nemen, zou het deze zijn!

6. Tja, moet ik dit uitleggen? Een katten tapehouder, wie wil dat nou niet? Ik zoek eigenlijk nog eentje voor boven, maar ik vind het jammer dat hij zwart is… Hoewel, zo raar staat dat niet op mijn bureau. Toch eens overwegen!

7. Hoewel mijn tas nog prima voldoet, kijk ik zo nu en dan wel eens naar andere tassen. En zo’n tas is toch wel het overwegen waard, vind je ook niet? Hij wint het misschien nét niet van een cowboybag…

Wat is jouw favoriete product van ban.do?

2 gedachten over “7 persoonlijke favorieten bij ban.do”

  1. Hoi Anouk!
    Als je overweegt om een Cowboy bag te kopen kan ik je hem zeker aanraden! Toen ik mijn propedeuse had gehaald heb ik een bruine van mijn ouders en vriend gekregen en ik ben er super blij mee! Hij gaat echt overal mee naartoe en wordt steeds mooier. Heb wel een echte en die zijn behoorlijk prijzig maar dus zeker de moeite waard! Heb sinds kort er ook een Paperbag bij maar die wint het niet van mijn Cowboy bag. ?

    Liefs Suzanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven