6x Happy Halloween

Happy Halloween 2015

Ik houd niet zo van griezelen, dat weet ik. Toch vind ik knutselen en de producten vaak wel heel gezellig! Een klein overzichtje:

DIY Halloweenzakje

Allereerst een vernieuwde printable van mezelf. Eerst was het licht oranje met een paarsachtige tint dat eigenlijk licht grijs had moeten zijn. Dus vernieuwd naar oanje met meer een bruinige kleur! Dus maak nu jouw Halloween zakje voor misschien wel snoep en anders ter decoratie.

Download de printable DIY Halloweenzakje gratis op Post & Papier.

Happy Halloween 2015c

Halloween bij Oktoberdots

Wauw! Sinds vorige week is de shop van Oktoberdots online. Mét enorm veel leuke en vernieuwde papierwaren. Later komt er vast nog een review over de nieuwe collectie online, maar voor nu: een hele dikke tip om naar de shop te snellen om al die leuke Halloween papierwaren te winkelen! Want, Halloween wordt niet veel gedrukt in Nederland, dus vind ik het super leuk dat Babet dit wél heeft gedaan.

De Halloween papierwaren (kaarten, stickers, poster, boekenleggers en mok) zijn verkrijgbaar bij Oktoberdots Shop vanaf €0,95.

Happy Halloween 2015a

Gelukspoppetjes

Niet helemaal papierwaar, maar… wel leuk als geschenkje of gewoon voor jezelf: gelukspoppetjes! Met een doodskopje, spookje, pompoen en heks. Super leuk en toch klein.

De gelukspoppetjes zijn verkrijgbaar voor €1,25 per stuk bij Artasja.

Lantaarn

In Nederland ook wel verkrijgbaar, maar ik kon het online alleen in Amerika vinden: Halloween lantaarnen! Een skelet en pompoen staan afgebeeld, maar er zijn nog meer.

De lantaarns zijn verkrijgbaar voor $4,11 per stuk bij AliExpress.

Happy Halloween 2015b

Holiday lightsymbolen

De lightboxen zijn onderhand wel bekend bij de meesten! En ze worden niet alleen met een formaat, maar ook met verschillende symbolen uitgebreid. Onder andere de “holidays”, waarin ook Halloween symbolen zitten!

De symbolenset voor lightbox zijn verkrijgbaar bij Winkel van Papier voor €9,95.

Printables

Het is ook leuk om zelf aan de slag te gaan! Niet alleen met papier, maar ook met een feestje en eten. De printables van GewoonMarieke zijn hier perfect voor. Er zijn wel vier ontwerpen beschikbaar!

De printables zijn verkrijgbaar bij GewoonMarieke voor niks (op één na).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven