6en30 creatieve inspirerende en echt leuke dingen om te doen

36 creatieve en inspirerende dingen

Creativiteit komt niet altijd gepaard met even veel inspiratie. Zelfs als je tijd hebt, is het moeilijk om altijd iets te verzinnen. Daarom is het boekje 6en30 creatieve, inspirerende en echt leuke dingen om te doen van Ankepanke ook zo handig: zo heb je nieuwe ideeën altijd bij de hand. Eventueel kun je ze naar eigen vorm aanpassen uiteraard. Ik heb nog geen dingen uitgevoerd, ik wilde enkel alvast dit boekje met jullie delen.

36 creatieve en inspirerende dingen 1

Een introductie in het boekje. Kortom: je bent vrijblijvend om te doen wat wilt met de ideeën en inspiratie, alleen het design blijft gewoon van Anke zelf. Ze deelt haar creativiteit gewoon graag met anderen, blijkt ook hier weer!

36 creatieve en inspirerende dingen 2

Ik heb dit boekje aangeschaft vanwege nieuwsgierigheid. Momenteel maak ik niet enorm veel tijd om zelf echt creatief aan de slag te gaan. Meestal alleen beperkt tot ontwerpen en bloggen. Dit vind ik wel jammer, maar ik heb mijn focus nu gewoon ergens anders voor nodig. Eigenlijk wilde ik wachten totdat ik enkele opdrachten had voltooid, maar toen bedacht ik me dat ik het ook gewoon kan laten zien als aanrader. Dus bij deze!

36 creatieve en inspirerende dingen 3

De opdrachten die in het creatief doeboek staan zijn misschien ergens te vergelijken met Wreck This Journal op een bepaalde manier. Natuurlijk is het een ander concept, maar daar staan ook opdrachten in. Hoewel dit er wel een stuk minder zijn, uiteraard. Ik vind de opdrachten wel origineel, ik ben ergens benieuwd of Ankepanke ze alleen verzint of dat zij ze zelf ook heeft uitgevoerd (in het boekje).

36 creatieve en inspirerende dingen 4

De ontwerpen in dit boekje doen me denken aan de natuur. Kraft is momenteel populair, maar daar ligt het niet eens echt aan. Het gaat meer om de illustraties erin. Het is ook niet echt retro, want de vormgeving verder is modern. Het is net even anders, iets wat ik wel typerend vind voor Ankepanke.

36 creatieve en inspirerende dingen 5

De opdracht op deze pagina vind ik persoonlijk erg leuk. Ik kijk hier ook wel naar uit wanneer ik er uiteindelijk mee aan de slag ga. Ik plaats zeker weer een update wanneer ik enkele ideeën uit dit boekje heb uitgevoerd.

Het creatief doeboek is verkrijgbaar voor €10 in Ankepankes Shop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven