5x elegant en luxe marmer

13 mei 2016

Al een tijdje heb ik een zwak voor marmer! Voornamelijk de zwart en witte lichte variant, hoewel donker en kleurrijk ook erg mooi kan zijn. Op het web zocht ik daarom wat mooie woonaccessoires en DIY producten op met het thema marmer. Een elegante en luxe uitstraling!

Plakfolie

Om de woonaccessoires in mijn werkkamer te decoreren, heb ik plakfolie gebruikt. Ik had dit in huis gehaald omdat ik het gewoon mooi vond, de DIY kwam later pas… je ziet dit sowieso veel momenteel. Begrijpelijk, want zeg zou zelf: het is toch super mooi?

Het zelfklevende decoratiefolie marmer grijs is verkrijgbaar voor €11,50 bij Bol.com.

Papieren zak

Dé papieren zak… wie is er niet dol op? Ik heb zelf één met kraft en illustratie in mijn vensterbank staan, maar marmer is natuurlijk ook enorm mooi. Ter decoratie, maar ook handig voor het opruimen. Dus het is nog eens functioneel ook (én van papier)!

De papieren opbergzak is verkrijgbaar voor €24,95 bij Dreamkey.

Elegant en luxe marmer 2

Klok

Voor de werkkamer heb ik mijn eigen klok gedecoreerd met goud en marmer, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon kant-en-klaar een kopen! Ik vond een ronde klok met hout, marmer en goud wel mooi. Als ik er niet al één had, was deze zeker het overwegen waard.

De Karlsson klok is verkrijgbaar voor €44,95 bij Bol.com.

Plateau

Regelmatig sta ik in een winkel bij een de marmeren plateau’s, maar helaas zou ik er zelf niet veel mee doen. Toch ben ik er stiekem wel een beetje verliefd op en zou hem daarom anderen wel aanraden!

Het marmeren plateau is verkrijgbaar voor €20,75 bij Deens.nl.

Art print

Wil je toch liever DIY’en? Koop deze mooie graphic en print hem op verschillende accessoires! Eventueel kun je natuurlijk ook gaan knutselen of eventueel gelijk drukken op producten via de website. Modern en mooi!

De art print is verkrijgbaar vanaf $20 bij Society6.