5 favoriete lichte Instagram accounts

6 oktober 2017

5 favoriete lichte Instagram accounts @paper_fuel

Instagram is mijn favoriete kanaal wat betreft social media. Eerder heb ik mijn favoriete kleurrijke accounts, maar ook creatieve account al een keer op een rijtje gezet. Nog meer account waar ik gek op ben, zijn feeds met allerlei lichte foto’s. Ik probeer mijn eigen Instagram ook vol lichte foto’s te zetten, maar vandaag zet ik mijn 5 favoriete lichte Instagram accounts op een rijtje!

Lichte Instagram accounts

1. Allereerst komt natuurlijk @paper_fuel in aanmerking voor lichte Instagram accounts, ondanks dat er veel donkere tinten zijn te vinden in haar feed door dat het zwart wit is. Karin heeft mooie lichte foto’s die ook scherp zijn.

5 favoriete lichte Instagram accounts @kuukeluus

2. Geïllustreerde papierwaren zijn natuurlijk altijd goed in mijn ogen, maar al helemaal als ze mooi gefotografeerd zijn. Een goed voorbeeld hiervan is @kuukeluus met prachtige sfeerbeelden van Linda haar werk, maar ook een beetje interieur.

5 favoriete lichte Instagram accounts @petitelouise_nl

3. Eigenlijk valt dit account onder dezelfde beschrijving als de vorige, aangezien het gaat om mooie papierwaren. Wel met een andere stijl, namelijk lief en schattig, maar toch ook erg mooi. Het is heerlijk om door de feed van @petitelouise_nl heen te scrollen!

5 favoriete lichte Instagram accounts @nikkidotti

4. Tja, nog meer papierwaren… sorry, ik kan er niks aan doen. Voor mij zijn dit toch vaak de mooiste foto’s (zelfs het interieur komt op een tweede plaats wat betreft fotografie). Deze hebben echter een meer vintage sfeer, aangezien ze van @nikkidotti zijn. De creaties van Nikki, zowel met illustratie als met knutselen, zijn echt plaatjes.

5 favoriete lichte Instagram accounts @365milestoparis_nl

5. Ik wil graag afsluiten met een mede-blogger. Zij doet ook veel met papier, voornamelijk op het gebied van echte post, maar ook met kringloopgeluk. Ik heb het namelijk over Ingrid van @365milestoparis.nl! Niet alleen op haar blog heeft ze prachtige foto’s, maar ook via haar Instagram account. Ik heb spontaan zin om met de producten aan de slag te gaan of inspiratie bij haar op te doen.

Wat zijn jouw favoriete lichte Instagram accounts?

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer als eerste!

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*