5 favoriete kleurrijke Instagramaccounts

20 juni 2016

Hoewel Pinterest misschien hét platform is voor foto’s en andere afbeeldingen, ben ik verslaafd aan Instagram. Ik plaats niet per se enorm veel foto’s, maar ik vind het heerlijk om lekker door mijn feed heen te scrollen! Hierbij heb ik enkele zwakheden voor bepaalde foto’s, onder andere mooie (en felle kleurtjes). Vijf van mijn favoriete kleurrijke Instagramaccounts op een rij!

Top 5

1. Kleurrijker dan @StudioStationery kan eigenlijk niet! Door Anke (en ook wel een beetje @ElmadeJonge natuurlijk) raakte ik geboeid door alle prachtige plaatjes. Allemaal mooie kleuren, maar natuurlijk ook pareltjes van stationery en props. Voor nummer één in kleurrijke Instagramaccounts!

Vijf favoriete kleurrijke Instagramaccounts 2

2. Iemand met zowel lichte als kleurrijke foto’s op haar account is @ShifraJumelet. Ze heeft gewoon een prachtige combinatie waarin de kleuren heel mooi uitkomen. Ik ben hierbij vooral fan van haar interieur foto’s (want: had ik maar zo’n mooi gestyled huis) én de schattige foto’s van Charlie, hun hondje. Ik ben een kattenmens, maar hij is echt lief!

Vijf favoriete kleurrijke Instagramaccounts 3

3. Als je kleur en illustratie combineert, krijg je @colour_me_creative! Kristina kan niet alleen prachtig tekenen (zoals ik volgens mij ook al eerder heb geschreven), maar ze maakt ook mooie illustraties met realistische beelden. Prachtig, maar ook enorm kleurrijk. Ze is iets minder actief de laatste tijd, maar ik ben nog steeds verliefd!

Vijf favoriete kleurrijke Instagramaccounts 4

4. Nog een account vol stationery én creativiteit is @thoughtfultypes! Hier houd ik natuurlijk al van, maar daarbij zijn Hannah haar foto’s bijna altijd kleurrijk. Dat verdient toch wel plekje in de top vijf kleurrijke Instagramaccounts? Door zulke feeds kan ik blijven scrollen. Een grote inspiratiebron, als het aan mij ligt!

Vijf favoriete kleurrijke Instagramaccounts 5

5. Als afsluiter van de kleurrijke Instagramaccounts is eentje waarbij het allemaal om kleur gaat, namelijk @crafttherainbow! Dit is een verzamelaccount van verschillende kleurrijke foto’s, het liefst met meerdere kleuren in één foto, zoals die hierboven. De kleuren kunnen met allerlei dingen zijn gemaakt, namelijk van fruit tot kralen en nog wel meer. Brittany tagt altijd degene waar de foto vandaan komt, dus je kunt ook verder kijken!

Wat is jouw favoriete (kleurrijke) Instagramaccount?