5 favoriete creatieve Instagram accounts

7 juli 2017

5 favoriete creatieve Instagram accounts @yourdiyguide_nl

Het is meer dan een jaar geleden zette ik mijn 5 favoriete kleurrijke Instagram accounts op een rijtje. Ik had me destijds voorgenomen om meer van dit soort blogs te publiceren, maar ik heb er lang niet meer aan gedacht. Nadat ik enkele creatieve Instagram accounts tegen kwam toen ik aan het browsen was, besloot ik mijn 5 favoriete van het moment nu ook te plaatsen (niet op volgorde)…

5 favoriete creatieve Instagram accounts @teken_ing

Creatieve Instagram accounts

1. Allereerst wil ik @teken_ing in het zonnetje zetten. Ik heb Ingrid wel eens eerder genoemd vanwege haar geschilderde bladeren, maar ik vind haar Instagram ook enorm inspirerend. Niet alleen prachtige foto’s, maar ook mooie illustraties. Ik krijg er altijd kriebels van om zelf aan de slag te gaan!

5 favoriete creatieve Instagram accounts @coffeetopia

2. Over het volgende account heb ik ook eerder geschreven: @coffeetopia. Ik houd nog steeds niet van koffie, maar ik vind de creaties die geplaatst worden nog steeds erg mooi. Als je het mij vraagt, zijn het kleine kunstwerken. En gezien het aantal volgers zijn mensen het met mij eens!

5 favoriete creatieve Instagram accounts @thoughtfultypes

3. Nog een buitenlandse creatieveling is @thoughtfultypes. Als je haar feed bekijkt, snap je meteen waarom ik dit account noem bij mijn favoriete creatieve Instagram accounts. Het gaat in dit geval meer om DIY dan om illustratie, maar ik word er vrolijk van! Het is precies in mijn straatje op het gebied van stof bijvoorbeeld.

5 favoriete creatieve Instagram accounts @studio.elleaime

4. Nog een bekende naam is @studio.elleaime. Het is nog niet zo lang geleden dat ik kennis maakte met Lisa (haar werk). Sindsdien ben ik best wel fan. Ik vind het enorm leuk om haar op Instagram te volgen, want ze geeft een kijkje in haar creatieve proces.

5 favoriete creatieve Instagram accounts @yourdiyguide_nl

5. Nog een van mijn favoriete creatieve Instagram account is @yourdiyguide_nl. Het was bedoeld als een gids voor prachtige DIY’s, maar helaas is de laatste post uit maart. Ik hoop dat het weer wordt opgepakt, want ik vind het idee erg leuk! De DIY’s die er al op staan, zijn wel mooi om te proberen.

Wat is jouw favoriete creatieve Instagram accounts?

  • Ooo wat gaaf! Dankje voor de links, ik heb weer nieuwe accounts om te volgen. Wat jammer dat de DIY guide niet meer ge-update wordt. Dat is wel een hele leuke ook! P.S. De username van Ingrid is trouwens wel een briljante… moest er erg om lachen!

Reageren

Wil jij meedoen met praten over de video of blogpost? Gezellig! Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Privacy Voorkeuren

Analytics

Nouk-san maakt gebruik van Google Analytics. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van cookies om bezoeken te analyseren. Geen zorgen: alle data die wordt verzameld, is geanonimiseerd en wordt niet gedeeld met derden.

_ga, _gid, _gat