30 april: troonswisseling

Troonswisseling 2013

Over twee weken is het zover: koningin Beatrix zal de troon geven aan prins Willem Alexander. 30 april zal dit jaar de feestdag van de troonswisseling zijn, hoewel Koninginnedag ook gewoon door zal gaan vanwege de voorbereidingen. Hoewel het ieder jaar een feest is om verkleed te gaan in oranje kleren, is het dit jaar extra bijzonder. Zeker omdat het vanaf volgend jaar op 27 april feest zal zijn. Ik stelde een lijstje samen met de leukste producten voor deze bijzondere dag, klik op ‘lees meer’ om ze bekijken.

1. ‘Hoera, een Koning! bewaarboekje’
Allereerst een educatief boekje voor basisschoolkinderen over de inhuldiging van Willem Alexander. Deze is verkrijgbaar bij WereldMama. Het boekje is op het formaat van A5 en bevat 30 bladzijden. Voor €3,50 heb je het boekje al in huis!

2. Koninginnedagbroche
Op zoek naar een leuke broche die je kunt dragen op 30 april ter support van het Koningshuis? Deze broche is helemaal in Hollandse stijl! Verkrijgbaar bij Madeliefde voor maar €6,95.

3. Ansichtkaart ‘Liefs uit Holland’ mét tulp
Deze kaart is speciaal ontworpen voor de feestdag op 30 april. Hij komt uit de Liefs uit Holland collectie van Hip & Stip Kaarten in samenwerking met Tulpjes.nl. De kaart is ontworpen door JouwKaartjes.nl. Hij is verkrijgbaar in twee versies: met een oranje tulp of rood-wit-blauw tulp voor €4,50. Natuurlijk is de kaart en zijn de tulpjes ook apart verkrijgbaar.

Troonswisseling 30 april 2013

4. Printables ‘koninklijke kroon’ en ‘troonswisseling vlag’
Afgelopen week maakte ik twee printables voor de troonwisseling: ‘koninklijke kroon‘ en ‘troonswisseling vlag’. Leuk om te downloaden (helemaal gratis!) en te printen om in elkaar te knutselen.

5. Goodiebox en printable
Nog een gratis printable, maar nu voor de markt: ‘great things for sale right here’-poster bij Dreamkey. Daarbij is er een leuke goodiebox in dit thema verkrijgbaar, afgeprijsd naar €7,50. De box bevat orange bags, oranje divine twine en verschillende kleuren tickets.

6. Ansichtkaart ‘Holland’
Een erg originele kaart gemaakt door Wendysign en Made by Kimme. Twee zussen die hun creativiteit op hun eigen manier op deze leuke Hollandse kaart genaamd ‘rood wit blauw‘ hebben losgelaten. Hij is verkrijgbaar voor maar €1,- bij Unieke Postkaarten!

2 gedachten over “30 april: troonswisseling”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven