3 van 36 creatieve dingen (boek)

6 van 36 creatieve dingen

Het is meer dan een half jaar geleden dat het ik het creatieve boekje ‘6en30 creatieve, inspirerende en echt leuke dingen om te doen‘ bij Ankepanke aan heb geschaft. Dus… het werd wel eens tijd om hiermee aan de slag te gaan! Vandaag laat ik drie weliswaar simpele, maar toch creatieve opdrachten zien.

6 van 36 creatieve dingen 1

De eerste opdracht: test alle pennen in huis op dit blad uit. Ik zal je vertellen: ik heb in de werkkamer en huiskamer aardig wat pennen gevonden, maar… veel deden het niet meer! Dus die konden allemaal de prullenbak in. Een handige opdracht dus, want zo is er ook weer wat opgeruimd.

6 van 36 creatieve dingen 2

De tweede opdracht: het scheuren van stroken uit tijdschriften. Toevallig waren er net een aantal bezorgd die behoren tot lidmaatschappen van bepaalde bedrijven, maar die wij niet lezen. Die heb ik dus gelijk maar gepakt en versnipperd. Althans… een aantal bladzijden. Lijm erop en plakken maar! Een simpele, maar wel leuke opdracht.

6 van 36 creatieve dingen 3

En als laatste: maak met tandpasta een kunstwerk aan de ene kant van de bladzijde en doe het boekje vervolgens dicht. Omdat de tandpasta nog niet is gedroogd, ontstaat er dus een afdruk. Erg leuk! Daarbij ruikt het ook nog eens lekker naar mint. Ik heb niet veel bijzonders gedaan, want ik vond het best lastig om iets maken rechtstreeks uit de tube. Een kwastje wilde ik niet gebruiken, want dit was ook al een leuke uitdaging. Het effect is heel tof!

Er zijn nu nog 33 opdrachten gaan. Ik hoop zo snel mogelijk tijd hebben om meer uit te voeren en te delen op mijn blog, maar ik wil me eerst even concentreren op afstuderen en solliciteren. Deze drie opdrachten konden snel en waren relatief gemakkelijk, dus dat scheelde! Ik vond die met de tandpasta het leukst om te doen.

Wat is jouw gekste uitdaging op gebied van creativiteit die je gedaan (en volbracht) hebt?

2 gedachten over “3 van 36 creatieve dingen (boek)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven