14 februari: Valentijn

Het is alweer februari en dat betekent: love is in the air. Althans, op 14 februari dan. De dag waarop we massaal de liefde verklaren aan die ene leuke jongen. Of waarop we onze geliefde een leuk kleinigheidje geven omdat we zoveel van diegene houden. Bij Valentijn horen natuurlijk leuke cadeautjes en kaarten, maar vooral ook creatieve uitingen. In deze blogpost raad ik enkele producten aan die online zijn te bestellen.

ValentijnOktoberdots

De bovenstaande kaarten zijn verkrijgbaar bij de shop van Oktoberdots. De eerste kaart is een trouwkaart, maar natuurlijk ook inzetbaar voor een ander doel door het lieve herten koppeltje. De tweede kaart is uiteraard perfect, mét een leuk woordgrapje. Handig om je liefde te betuigen. De zwangerschapkaart is ook geschikt, want zeg nu zelf: de vogeltjes op de kaart zijn toch heel schattig?

ValentijnLiefsuitHolland

Liefs uit Holland had al een mooie rode kaart met een hart ‘Voor jou’ in het assortiment, maar voor Valentijn maakten Hip & Stip en JouwKaartjes een nieuw design. Een tweede rode kaart ‘Love’, maar toch helemaal anders. Uit jouw liefde op deze mooie kaarten.

ValentijnDreamkey

Voor iedere gelegenheid brengt Dreamkey een collectie uit, origineel en uniek. De wenskaart ‘you are loved‘ is erg leuk om te geven op Valentijnsdag. Het is eens iets anders dan de standaard illustraties op kaarten in de boekhandels. Wil je een leuke goodiebox met meerdere spulletjes erin? Voor €9,95 krijg je een heel pakketje thuis gestuurd!

ValentijnKrantenkapper

Niet alleen met de goodiebox, maar ook met de stempels van De Krantenkapper kun je jouw cadeautje speciaal maken. Een groot gebreid hart voor op de envelop bijvoorbeeld en een klein schattig hartje om de rest mee te versieren.

Actie!

Ik geef ter ere van Valentijnsdag de laatste ansichtkaarten ‘Few hearts’ en ‘Hart vol liefde’ uit eigen colectie in pakketje van drie weg. In ieder pakketje zitten vijf kaarten van ieder design. Wat moet je hiervoor doen? Laat even een reactie achter dat je mee doet, ik loot op 10 februari drie winnaars.

De winnaars zijn: Joyce, Wendy en Eva. Gefeliciteerd!

10 gedachten over “14 februari: Valentijn”

  1. Wat een leuke actie!
    Ik moet zeggen dat ik andere jaren nooit zo van Valentijnsdag was, maar nu ik een nieuwe liefde heb en harstikke gelukkig ben met hem en het gewoon echt goed gaat krijgen dit soort dagen toch ook voor mij een andere betekenis.
    Dus ik doe graag mee met je actie!

  2. Ik doe ook mee! Valentijnskaarten zijn leuk, zeker wanneer je ze naar mensen stuurt die zoiets niet verwachten.

    Trouwens nog bedankt voor je reactie op mijn blog. Mocht ik toch de knoop door hakken voor een eigen domein houd ik dit in gedachten! Wat voor prijs had je hiervoor in gedachten?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven