10x juf en meester cadeaus

Juf en meester cadeaus

Het einde van het schooljaar komt in zicht! In het noorden is het over 1,5 week is het alweer de laatste schooldag. Daarom een aantal leuke cadeaus voor het afscheid van de juf of meester op een rijtje, zowel papier als andere! 

Juf en meester cadeaus 1

Vrolijke labels zijn verkrijgbaar bij Leuke Lintjes in verschillende soorten en maten voor maar €0,50 per stuk, waarbij bovenstaande afbeeldingen enkele voorbeelden zijn. Stickers zijn ook te koop!

Juf en meester cadeaus 2

Op zoek naar een vierkant schrijfkaartje voor de liefste juf? Artasja heeft ze voor je in de aanbieding! €0,75 per stuk, hoewel ze goedkoper worden in bulkorders. Eventueel voor een hele klas?

Juf en meester cadeaus 3

Op zoek naar een groter of bruikbaarder cadeau? Dus niet alleen voor op het moment? Zeg tegen de juf of meester dat het een plezierige klas was met deze sticker van De Vrolijke Bloem voor maar €8! Of geef een stempel zodat ze nooit meer een krul hoeven te zetten. Handig én leuk, voor maar €9,95 bij Durf te stempelen (ontwerp: Nikki Dotti).

Juf en meester cadeaus 4

Wil je liever iets dat je met de gehele klas kunt geven? Dit boek is dan leuk! Door iedere afzonderlijke leerling ingevuld, maar toch een klassenboek. Verkrijgbaar voor €7,95 in een rode en groene editie bij Twee Ons Geluk. Iets lekker geven is natuurlijk óók leuk en deze Chocotelegrammen zijn dan perfect. Wie houdt er nu niet van chocolade? Ik spreek uit ervaring dat hij heerlijk smaakt, dus zeker een aanrader!

 

Juf en meester cadeaus 5

Wil je gewoon een leuk kaartje geven die vrolijk en kleurrijk is? Dan ben je bij Unieke Postkaarten op het juiste adres! Geef de juf of meester een mooi geïllustreerd kaartje met een mooie tekst voor maar €0,50 per stuk.

Juf en meester cadeaus 6

Op zoek naar een andere lekkernij met een leuk berichtje? Je bent de ‘tofste’ juf met lekkere toffees. Het zit D’ROP kan natuurlijk ook, met lekkere dropjes. Simpel, maar toch enorm leuk.

1 gedachte over “10x juf en meester cadeaus”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven