10 magische eenhoorns voor papierliefhebbers

Eenhoorns duiken al een tijdje overal op. Het is dan ook niet vreemd dat er intussen heel wat stationery en papierwaren met deze magische wezen zijn gemaakt! Sommigen vinden het misschien wat kinderlijk, maar het is prachtige fantasie. Ideaal voor eenhoorns op stationery dus. Ik heb enkele items op een rijtje gezet voor papierliefhebbers en creatievelingen! Always be a unicorn…

10x eenhoorns op stationery

1. Iets wat je altijd goed kunt gebruiken als papierliefhebber én creatieveling is natuurlijk masking tape. De meeste tapes met eenhoorns bevatten veel kleuren, maar deze is simpel: licht roze tape met gouden folie. Prachtig!

2. Een overzicht vol met papierwaren bestaat op mijn blog volgens mij niet. De eerste in het rijtje is daarom één van Studio Inktvis, compleet mét regenboog en quote. Vrolijk en kleurrijk!

3. Ik ga gelijk verder met de volgende kaart. Deze bevat niet alleen een pastel eenhoorn, maar ook nog eens zaadjes van allerlei soorten bloemen. Met een bloeikaart heb je dus dubbel plezier! Ga jij ook een eenhoorn laten groeien in jouw (achter)tuin?

4. Wil jij iets omtoveren tot een mooie eenheid van eenhoorns? Geen probleem. Met dit stickervel lukt dit vast. Er bestaat overigens vele soorten, maar ik vind deze erg mooi. Er staan ook regenbogen en dromenvangers op.

5. De derde en laatste kaart is een wenskaart. Oké, toegegeven, er staat geen eenhoorn op… maar het waterverf effect en tekst maakt dit toch helemaal goed? Het is immers een groot compliment! ;)

6. Nog zo’n creatief item dat wel vaker in mijn lijstjes voor komt, is een stempel. Miss Honeybird heeft ons allemaal een plezier gedaan door een mini stempel te creëren met een eenhoorn! Schattig, toch?

7. Het ging me in eerste instantie om de plakband houder zelf, maar de regenboog tape is mooi meegenomen… eenhoorns gaan hier prachtig mee samen, is al eerder bewezen. Eventueel kun je later masking tape van nummer 1 erin doen!

8. Wil je graag een hoofd aan de wand, zoals je wel vaker in het interieur ziet? Maar heb je liever niet eentje die té echt lijkt? Kies dan voor een papieren paard die je zelf nog moet vouwen! Lieflijk en nog creatief ook…

9. Het zijn dan misschien geen eenhoorns op stationery, maar het is wel creatief. Strijkkralen zijn immers weer in opkomst! Er zitten geen kralen bij, maar je kunt zo wel gemakkelijk een eenhoorn maken. Misschien zijn alle kleuren van de regenboog wel leuk?

10. Eenhoorns zijn magisch. Daar zijn we het wel over eens, toch? Deze kleurset met tekeningen en stiften ook! Je kunt namelijk kleuren laten veranderen. En ja, hier vind je ook regenbogen in terug…

Alle bovenstaande eenhoorns op stationery zijn online te scoren. Wil je naar de stad om te winkelen? Dan is HEMA een aanrader omtrent dit thema. Stickers, pennen, notitieboeken… je haalt je hart er gemakkelijk op! Ik heb de stickers zelf ook in bezit.

Wat is jouw favoriete item met eenhoorns?

4 gedachten over “10 magische eenhoorns voor papierliefhebbers”

  1. OH wat een leuke shoptips! Die tapejes zijn geweldig en dat papieren hoofd ook! Leuk dat je ons vermeld hebt in het artikel. Heb een linkje van je artikel op onze FB pagina gezet! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven